Всички категории
За нас

За нас

Начало> За нас

Профил на компанията

Hefei Topwave Telecom Co., Ltd е водещ световен доставчик на всеобхватно RF пасивно оборудване и високоефективни безжични инфраструктурни решения, фокусирани върху иновациите и диференциацията на ръба на безжичните телекомуникационни мрежи, които се използват широко за Das, Ibs, Bts, Bda, Система за обществена безопасност, двупосочна радиосистема и аварийна система.

Topwave Telecom, създадена през 2007 г., разположена в националната високотехнологична зона Хефей. С десетилетия на развитие ние имаме собствен център за научноизследователска и развойна дейност и център за производители.

Ние сме OEM и Odm доставчик на услуги и мрежови оператори за подобряване на производителността и намаляване на оперативните разходи чрез цялостна гама от продукти и решения.

Topwave има повече от 15 години опит в износа по целия свят, с нас ние правим вашия бизнес по-лесен и по-безопасен. Topwave Telecom, вашият доверен стратегически бизнес партньор, вашият RF експерт в телекомуникациите. Topwave продължава да предоставя отлични продукти и услуги за всеки клиент както винаги.

Нашата мисия е да направим света свързан, да го направим малък и умен.


НАШАТА ФАБРИКА